Admin  

  •   Dj Carmyna Ce va pot spune despre mine?? am infintat acest mic post de radio, pentru toti Romanii .Pentru prieteni, chiar si pentru dusmani. desi nus in zodia leu ... dar ? sunt o leoaica. lupt pentru ceea ce iubesc sa vad toti puii mei alaturi de mine.Sunt din zodia Balanta .cantaresc fiecare pas, platesc cu aceiasi moneda cu care am fost vanduta, si nu primesc nimic in schimb...ceea ce fac ??? fac cu dragoste si pasiune iubesc muzica si dansul. arta si viitorul indepartat.

  •   DJ Artista ADMIN●Cine sunt eu?!●Sunt o simplă fată. Sunt fata care are ceva special. day dreamingSunt fata care iubeşte muzica. :XSunt fata care urăşte minciuna. :@Sunt fata care este foarte sigură pe ea.Sunt fata care întodeauna mai are ceva de spus, chiar dacă discuţia s-a terminat.Sunt fata care nu supOrtă prietenii falşi oh go on>. < Sunt fata care viseazăă cu ochii deschişi.batting eyelashesSunt fata care iubeşte dulciurile. love struck!Sunt fata care adoră vara!; d <Ştiu că lumea e rea.Ştiu că viaţa e făcută pentru a fi trăită. > <Ştiu că nu sunt Miss Univers. Spre deosebire de altele! happyŞtiu că totul trece.


  •  DJ GOLANCA Administrator  Imagine .Bun Venit pe profilul meu.chiar va asteptam de mult.  nu o sa va povestesc prea multe despre viata mea particulara...M/am alaturat acestui Post de radio chiar de la inceputul altui post de radiointernationaldordecasa.imi place nebunia desi suntem o gasca de nebuni ,ar fi bine sa te alaturi si tu cel care citesti acum. sa incepem impreuna cum spunea dj ole un inceput de drum. daca sunteti cuminti de la mine un pupic.

   Radio Mixt Flash24LAG  suntem prezenti oriunde in lume cu programe exceptionale de muzica populara, difuzate live, unde ascultatorii pot cere preferinte muzicale sau pot oferi celor dragi dedicatii. Incercam  sa Iti aducem Romania mai aproape de tine! Ne adresam in mod special romanilor plecati peste hotare si celor care indragesc muzica de petrecere. esti din Banat, Crisana, Maramures, Bucovina, Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia si Oltenia ?  In fiecare zi, radioul MixtFlash,  va pune la dispozitie cele mai frumoase melodii de pahar, de joc si voie buna.Bine Inteles sa nu uitam ,de Musica Dance pentru toti tineri. Va dorim auditie placuta.