Admin  

  •   Dj Carmyna Ce va pot spune despre mine?? am infintat acest mic post de radio, pentru toti Romanii .Pentru prieteni, chiar si pentru dusmani. desi nus in zodia leu ... dar ? sunt o leoaica. lupt pentru ceea ce iubesc sa vad toti puii mei alaturi de mine.Sunt din zodia Balanta .cantaresc fiecare pas, platesc cu aceiasi moneda cu care am fost vanduta, si nu primesc nimic in schimb...ceea ce fac ??? fac cu dragoste si pasiune iubesc muzica si dansul. arta si viitorul indepartat.

  •   DJ Artista ADMIN●Cine sunt eu?!●Sunt o simplă fată. Sunt fata care are ceva special. day dreamingSunt fata care iubeşte muzica. :XSunt fata care urăşte minciuna. :@Sunt fata care este foarte sigură pe ea.Sunt fata care întodeauna mai are ceva de spus, chiar dacă discuţia s-a terminat.Sunt fata care nu supOrtă prietenii falşi oh go on>. < Sunt fata care viseazăă cu ochii deschişi.batting eyelashesSunt fata care iubeşte dulciurile. love struck!Sunt fata care adoră vara!; d <Ştiu că lumea e rea.Ştiu că viaţa e făcută pentru a fi trăită. > <Ştiu că nu sunt Miss Univers. Spre deosebire de altele! happyŞtiu că totul trece.


  •  DJ GOLANCA Administrator  Imagine .Bun Venit pe profilul meu.chiar va asteptam de mult.  nu o sa va povestesc prea multe despre viata mea particulara...M/am alaturat acestui Post de radio chiar de la inceputul altui post de radiointernationaldordecasa.imi place nebunia desi suntem o gasca de nebuni ,ar fi bine sa te alaturi si tu cel care citesti acum. sa incepem impreuna cum spunea dj ole un inceput de drum. daca sunteti cuminti de la mine un pupic.